Sverigepumpen

Varumärket Sverigepumpen utvecklades 2004 av Kinnan AB som har erfarenhet inom värmepumpsbranschen sedan starten 1989. Sverigepumpen erbjuder värmepumpar utvecklade för vårt nordiska klimat i unika paketeringar och med tillbehör som inte går att hitta någon annanstans på marknaden. 

Grundidén är att garantera dig som konsument att du får en kvalitetsprodukt som kommer att fungera utan problem och som lever upp till dina högst ställda krav och förväntningar. Dessutom får du alltid Sverigepumpen färdig­installerad och intrimmad med marknadens längsta garantier. 

Som auktoriserad återförsäljare av Sverigepumpen och Sverigepumpsexpert i Karlshamn, är det till oss på BJ Kylspecialisten som du ska vända dig om du vill ha en luftvärmepump som garanterar lång livslängd, hög värmeeffekt och stor driftssäkerhet.

Upp till 16 års trygghet

Sverigepumpen garanterar alltid 5 års trygghet genom garanti i 3 år samt 2 års trygghetsförsäkring där de står för premien. 

Vi på BJ Kylspecialisten har valt att gå ett steg längre och bjuder även våra kunder på premien det 6:e året. Hos oss får man alltså 3 års garanti samt 3 års trygghetsförsäkring genom Arctic, totalt 6 års garanterad trygghet!

Vill man sedan förlänga försäkringen kan man enkelt göra det i upp till hela 16 år. 

 

Adress

Tjänster

Kontakt

Mobil